Ensimmäinen viikko alkaa olla takana ja pienet kasvaneet kukin käyrällään. Liinulla lämmöt oli melkoisen korkeat päivän parin päästä synnytyksestä, mutta tasaantuivat viikon aikana ja ruokakin jo maistuu. Pennuille on riittänyt nisämaito, blenheimit "lopettivat" imemisen välillä ja boostattiin heitä luomu vuohenmaidolla parin päivän ajan, niin taas  maistuu maitobaarin antimet myös heille. Tästä on hyvä jatkaa...

viikon%20vanhat%20pikkuiset%2012.5.2021.

YHDISTELMÄN TIEDOT NÄKYVÄT TÄLLÄ HETKELLÄ PÄÄSIVULLA (oikealla linkki:  "HOME" )

Mikäli ko. yhdistelmän jälkeläinen kiinnostaisi, alustavat pentutiedustelut s-postilla, jossa mielellään kerrot itsestäsi, elämäntilanteestasi sekä miksi haluat juuri cavalierin  ja onko toiveissa uros vai narttu.

Pentua en voi luvata ennakkoon, vasta nyt kun pennut syntyneet katson kiinnostuneet läpi ja mikäli olisit silloin saamassa pennun, haluan vielä ennen lopullista päätöstä nähdä kasvotusten ja esittelen samalla pentueen sekä emän.

Yhteystiedot:

Sari Reijonen / kennel Fouridols, Peltokatu 2, 83500 Outokumpu    s-posti: sari.reijonen@telemail.fi  puh: 044 208 2038 (iltaisin tai viikonloppuisin)